SAVETOVANJE

Seveda poznamo svoje izdelke bolje kot kdorkoli. Znamo, da je pri dozirnim i mešajućim sistemima potrebno veliko iskustvo, zato nam postavite vaša pitanja. Bićemo u stanju da vam pomognemo i predložimo vam jedinstvena rešenja, da biste uvek postupali sa najnovijom i najpouzanijom tehnologijom.

INŽENJERING

Često srećemo ljude sa različitim pitanjima, koji nam se javljaju pri reševanju problema. Posebno oni nastaju pri ugradnji novih sistema i primeni određenih načina doziranja, koji podležu zahtevima proizvodnje. Sa našim partnerima (dobavljači materijala, projektovanje i inženjering preduzeća, dobavljači procesne tehnike) vam predstavimo propisno rešenje i izrađujemo namenski dozirni sistem sa dozirnim gnezom ili sa više; dozirni-montažni uređaj.

PRODAJA

Prodaja je usmerena pre svega na vas kupce, na ispunjavanje vaših zahteva. Sa marketinškim akcijama vas želimo obavestiti o novim proizvodima, konkurentnim prednostima, koje nudimo i naših sposobnosti. Stalno se povećavamo u smislu znanja, kvaliteta, brzih dostava, zaliha i na kraju konkurentne cene.

MONTAŽA

Na zahtev vam sprovodimo montažu kupljene opreme, pravilno puštanje u rad i podešavanje pojedinih komponenti, radnog pritiska materijala i ključno celog sistema u smislu funkcionalne jedinice.

SERVIS

Na kraju, kao i svaka kvalitetna oprema zahteva održavanje. Tu vam nudimo profesionalnu kontrolu elemenata pojedninih komponenti, zamenu dotrajalih delova, vraćanje na fabrička podešavanja i funkcionalnu kontrolu funkcionisanja celog sistema.