Zaposleni u preduzeću DOSSIS dozirna i mešajuća tehnika d.o.o. imamo višegodišnje iskustvo u oblasti dozirnih i mešajućih sistema. Sarađujemo sa mnogim srpskim i stranim kompanijama iz svih oblasti industrije. Našim kupcima nudimo tehničko savetovanje, inženjering, isporuku opreme, montažu i servis dozirnih i mešajućih sistema.

Svesni smo, da vam je nesmetana proizvodnja i kvalitetan proizvod najvažniji, zato nam je cilj izpuniti vaše zahteve. Ekipa stručnjaka vam je uvek spremna da pomogne. Svoje znanje stalno unapređujemo sa redovnim školovanjem i praktičnim sticanjem iskustva.

Mi smo ovlašćeni distributer nekoliko priznatih evropskih proizvođača dozirne i mešajuće tehnike, koji su među vodećim u svetu. Nudimo vam inovativna rešenja doziranja svih viskoznih, pastoznih i hotmelt materijala. Sistemi su sastavljeni iz testiranih, pouzdanih, visoko kvalitetnih sastavnih delova i građeni su za industrijske namene. Zastupljenost je prikladno da dopuni, tako da možemo da ponudimo rešenje za širok krug upotrebe.