INŽENJERING

Mnogo uređaja ili sistema izrađujemo za prvu ugradnju. Trudimo se da mo u kontaktu sa korisnicima i konačnim korisnikom pri konceptu zasnovi doziranja. Tako je dizajn za mašinograditelja kao i za nas mnogo lakše, korisnik zna šta da očejkuje i smisli odgovarajući proizvodni proces za izradu finalnog proizvoda.

Iz redovnog obrazovanja, pre svega za iskustvo crpimo znanje za pravilnu konfiguraciju dozirnog sistema, odgovarajući izbor komponenti, način upravljanja… Dizajniramo i proizvodimo posebne performanse pojedinačnih komponenti, zagrevanja, merenja pritiska, količine, kontrole nanosa, itd. Sve komponente modeliramo 3D u SolidWorksu, koji nam omogućava izradu sastava i simulaciju rada. Komponente pre isporuke u radionici sastavimo i testiramo rad. Za svaku komponentu imamo takođe propisnu dokumentaciju. Za dozirni sistem izrađujemo tehničku mapu, koja uključuje uputstva za upotrebu na slovenačkom jeziku, šemu vezivanja, potrebne izjave, idr.

Kvalitet, korisnost, tačnost i pouzdanost, kao i sledljivost ugradnje su nam ključni, da u slučaju problema možemo  brzo reagovati i pomoći.

 

SAVETOVANJE / TESTIRANJE

Imate 1K ili 2K materijal i ne znate koji način doziranja bi bio najbolji? Kažite nam i mi ćemo vam pripremiti testni sistem koji simulira vaš proces. Pomoći ćemo vam da bolje razumete razlike među različitim principima i predložiti najbolje odgovarajuće rešenje. U koliko želite, omžemo vam pripremiti samo kratku prezentaciju, možete da uraditi sa nama uzorke ili celu nultu seriju vašeg prouzvoda.

 

MONTAŽA / SERVIS

Razpolažemo sa  moderno opremljenom radionicom, servisnim vozilom i specialnim alatima za popravke i testiranje komponenti. Serviseri skupljaju znanje sa redovnim školovanjem sa dobavljačima, posebno iskutvo svakodnevnim aktivnostima.

Za svaku kupljenu komponentu ili dozirni sistem vam možemo ponuditi ugradnju. Tako biste bili sigurni da je vaš sistem pravilno montiran i puštanje u rad pravilno izveden.

Za bezbrižnu i nesmetanu proizvodnju vam nudimo ugovor o održavanju, koji obuhvata redovne mesečne preglede, manje operacije održavanja, funkcionalne testove, upravljanje radom,…

 

ZAKUP OPREME I UREĐAJA

Poleg opreme za testiranje imamo skoro uvek na raspolaganju čak i neke 2K dozirne uređaje. Samo što je kupljen sa ciljem da predstavi nove tehnologije, za potrebe testiranja ili  smo je odkupili kao staro za novo. Te uređaje vam nudimo u najam, može se postići pravilna konfiguracija vašim potrebama povoljne kupovine. Svaki isporučen uređaj je savršeno očuvan, sa svim novim pečatima i cevima i zamenjenim pohabanim delovima.