TR 700

Pri TR 700 se lepak dozira pomoću nadpritiska komprimiranog vazduha. Moguće je doziranje tačke ili linije topljenog lepka. Pneumatski pištolji za livenje olakšavaju, pojednostavljaju i ubrzavaju rad tako omogućavaju precizno podešavanje protoka lepka. Pištolj ima fabričko podešenu temperaturu zagrevanja topljenja lepka na 120ºC. Pogodna je za upotrebu termoplastičnog PUR ili POR topljenog lepka u 310 ml aluminijskim kartušama, koje se jednostavno zamenjuju.

U kombinaciji sa različnimi mlaznicama, su TR pištolji za livenje odlično i fleksibilno rešenje za svaku zahtevnu aplikaciju.

 

Opcija:

KVG uređaj za prethodno zagrejane kartuše povećava mogućnost korišćenja lepka po satu.

 

Tehnični podaci
Doziranje tačke / linije
Težina 1.400 g
Napajanje 230V  /50 Hz
Snaga 600 W
Tok 1,75 A
Način zaštite I
Zaštita IP 30
Regulacija temp. termostat
Ograničenje temp. termo osigurač
Radna temp. 120°C
Konstantnost temp. ±5°C
Prikaz temp.
Vreme zagrevanja ca. 3 – 10 min.
Rezervoar 310 ml
Delovni tlak 0,5 – 6 bar
El. priklj. kabl, L= 8,5 m
El. priklj. stativo, L=
Cev za vazduh, L= 3 m
Priklj. set, L= 3 m
Ostava za odlaganje

TR 70 i 80 LCD

Lepak se dozira pomoću nadpritiska komprimiranog vazduha u rezervoaru. Zavisno od tipa, moguće je doziranje tačke, linije ili razpršivanje topljenog lepka. Pneumatski pištolji za livenje olakšavaju, pojednostavljaju i ubrzavaju rad tako omogućavaju precizno podešavanje protoka lepka. Izuzetno su pogodne za temperaturne osetljive topljene lepkove. Za regulaciju temperature brine precizna elektronika, koja drži podešenu temperaturu u granicama ±2°C (posebno važno pri raspršivanju). Prikaz je preko LCD displeja, podešavanje je preko tastature. Tako ima korisnik uvek informaciju o visini radne temperature. Pogodni su za upotrebu termoplastičnog PUR ili POR topljenog lepka u 310 ml aluminijskim kartušama, koje su jednostavno i brzo zamenljive.

 

TR 80 LCD sadrži sklaište za odlaganje sa manometrom i regulatorom pritiska koji je čvrsto spojen sa pištoljem. To omogućava fino podešavanje doziranja i raspršivanja hotmelt lepkova. Pištolj za livenje raspršuje lepak na veću površinu, što se ogleda sa znatno manjom potrošnjom. Sa upotrebom adaptera i ustezne mlaznice je moguće doziranje tačke ili linije.

 

U kombinaciji sa različnim mlaznicamapištolji za livenje su odlična i fleksibilna rešenja za svaku zahtevnu aplikaciju. Upotrebom odgovarajućih praznih kartuša moguća je brza i čista upotreba ili testiranje različitih lepkova. To je pogodno posebno za rad u laboratorijama ili testiranje novih lepkova za kasniju upotrebu u većim, automatskim dozirnim uređajima.

 

Opcija:

KVG uređaj za prethodno zagrejane kartuše povećava mogućnost korišćenja lepka po satu.

 

Tehnični podaci TR 70 LCD TR 80 LCD
Doziranje tačke / linije raspršivanje
Težina 1.400 g 1.400 g
Napajanje 230V  /50 Hz 230V  /50 Hz
Snaga 600 W 650 W
Tok 2,6 A 2,8 A
Način zaštite I I
Zaštita IP30 IP30
Regulacija temp. elektronika elektronika
Ograničenje temp. termo osigurač termo osigurač
Radna temp. ca. 50 – 210°C ca. 50 – 210°C
Konstantnost temp. ±2°C ±2°C
Prikaz temp. LCD LCD
Vreme zagrevanja ca. 3 – 10 min. ca. 3 – 10 min.
Rezervoar 310 ml 310 ml
Radni pritisak 0,5 – 6 bar 0,5 – 6 bar
El. priklj. kabl, L= 8,5 m 4 m
El. priklj. stativo, L= 4,5 m
Cev za vazduh, L= 5 m
Priklj. set, L= 3 m
Ostava za odlaganje Da